Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μας ως ODM και τον κατασκευαστή ιματισμού cOem;

September 11, 2021
τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μας ως ODM και τον κατασκευαστή ιματισμού cOem;

Η κατασκευή ιματισμού cOem είναι κανονικά καταλληλότερη για εκείνους τους ανθρώπους που είναι στις νέες επιχειρήσεις και θέλουν να αυξηθούν αποτελεσματικά. Εάν προωθείτε μια νέα γραμμή ενδυμασίας ή παίρνοντας την εταιρική ένδυση συνήθειας για τους υπαλλήλους σας υπάρχει μια ερώτηση που θα έρθει στο μυαλό σας, ποιο είναι το πλεονέκτημα τον κατασκευαστή ιματισμού cOem. Το κύριο όφελος του cOem είναι ότι ο σχεδιαστής διατηρεί ολόκληρο το δημιουργικό έλεγχο του σχεδίου.

Εκτός αυτού, εδώ αναφέρουμε μερικά οφέλη μας ως ODM και τον κατασκευαστή ιματισμού cOem.

  • Χαμηλό MOQ (ελάχιστη ποσότητα διαταγής)

Ανεξάρτητα από το προϊόν, γενικά, όταν διατάζετε τα ενδύματα από τους κατασκευαστές, υπάρχει συνήθως ένα υψηλό MOQ. Συχνά το MOQ μπορεί να συζητηθεί κάτω σε έναν χαμηλότερο αριθμό, αλλά ακόμα να είναι μια σημαντική ποσότητα. Αλλά, δεχόμαστε επίσης χαμηλό MOQ έτσι ώστε οι μικρές ή αυξανόμενες επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν από το. Νέες επιχειρήσεις που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον ολόκληρο προϋπολογισμό τους η αγορά τους που χαμηλό MOQ είναι η καλύτερη επιλογή.

  • Έχετε τις πιό σύντομες υποδείξεις ως προς το χρόνο

Μετρημένοι μεταξύ του τοπ κατασκευαστή ιματισμού στην αγορά είμαστε πολύ αυστηροί στην παράδοση των προϊόντων μας στον πελάτη στο σταθερό χρονικό διάστημα. Η ναυτιλία των προϊόντων μας είναι γρηγορότερη σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις και η λεπτή συσκευασία είναι επίσης α συν το σημείο. Σαν αρμόδια επιχείρηση, καταλαβαίνουμε τη σημασία και την ανάγκη τις προθεσμίες. Οι πελάτες θέλουν την ενδυμασία ή τη διαταγή τους το συντομότερο δυνατό και ανάλογα με τις απαιτήσεις διαταγής προσπαθούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στο ορισμένο χρονικό πλαίσιο.

  • Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών

Δεδομένου ότι παρέχουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα για τους πελάτες μας έπειτα είναι επίσης ουσιαστικό να συνδέσει με τους πελάτες μας αποτελεσματικά. Όχι μόνο παρέχουμε την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών ενδυμασίας αλλά και ποιότητας. Η επικοινωνία με τους πελάτες διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της επιχείρησης και τον καταλαβαίνουμε. Η ομάδα προσοχής πελατών μας αφιερώνεται ιδιαίτερα για να λύσει τις ερωτήσεις των πελατών μας, να πάρει τις διαταγές, να εξηγήσει τις έννοιες, και πολύ περισσότερους. Εάν θέλετε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, θελήστε να ξέρετε τη θέση της διαταγής σας, κατόπιν είμαστε ακριβώς μια κλήση ή ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μακριά. Σας παρέχουμε η ακριβής θέση και οι ερωτήσεις απαντιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε που οδηγεί προς ικανοποίηση πελατών.

  • Αφιερωμένη ομάδα και χρήση της πιό πρόσφατης τεχνολογίας

Η κατοχή μιας αφιερωμένης ομάδας είναι πολύ σημαντική για μια επιχείρηση κατασκευαστών ιματισμού cOem. Έχουμε μια ομάδα που είναι αρμόδια για την παραγωγή των προϊόντων cOem. Είναι πολύ ειδικευμένοι για να χρησιμοποιήσουν την πιό πρόσφατη τεχνολογία όπως η ψηφιακή εκτύπωση, η τρισδιάστατη εκτύπωση, η λαστιχένια εκτύπωση, και πολύ περισσότεροι. Υπάρχουν οι πιό πρόσφατες μηχανές στο εργοστάσιό μας που οδηγούν στην παραγωγή των χωρίς λάθη batch ενδυμάτων.