Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd.

  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Beianji Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες BEIANJI
Αριθμός Υπαλλήλων 150~200
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος 2007
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

     

Το Beianji είναι κατασκευαστής ιματισμού που έχει απασχοληθεί από μικρές στις επιχειρήσεις μόδας μεγάλων κλιμάκων σε σε όλο τον κόσμο. Είναι κατασκευαστές ενός αφιερωμένοι ιματισμού για τις μικρές διαταγές που στοχεύει κυρίως στα ξεκινήματα. Σαν κορυφαίους μικρούς κατασκευαστές ιματισμού ποσότητας, το εργοστάσιό μας εξετάζει ποικίλο ιματισμό όπως το φόρεμα των γυναικών, τα πουκάμισα, τα τζιν, τα σακάκια, hoodies, την μπλούζα, τα εσώρουχα κ.λπ. Από την πεδιάδα που ελέγχει, και από περιστασιακό σε επίσημο, κατασκευάζουμε ένα ευρύ φάσμα των ενδυμάτων για τους πελάτες μας. Έχουμε ένα πάθος για την εργασία μας και ζούμε για να αναπτύξουμε τις νέες δυνατότητες της μόδας για τα εμπορικά σήματα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν το ύφασμα/την υλική πρόσβαση, σχέδιο κάνοντας, δειγματοληψία, ταξινομώντας τη βαθμολόγηση και την κατασκευή σε μαζική και μικρή ποσότητα μαζί με τη ναυτιλία, κ.λπ. Συντηρούμε ως κατασκευαστής ιματισμού συνήθειας και μπορούμε να κάνουμε την επεξεργασία των νέων σχεδίων, των σχεδίων, και των υλικών ενδυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρέπει να μας δώσετε ένα σχέδιο, και θα φροντίσουμε άλλα πράγματα. Έτσι, εάν θέλετε να προσελκύσετε τους πελάτες με τα συναρπαστικά σχέδια στο κατάστημά σας, κατόπιν ο κατασκευαστής ιματισμού συνήθειάς μας μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας και να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας.

 

Τον του οποίου τύπο μοντέρνου ιματισμού χρειάζεστε, μπορείτε να το διατάξετε εδώ! Εάν σκέφτεστε τη διαταγή μιας μικρής ποσότητας προσαρμοσμένου ιματισμού, κατόπιν είμαστε ένας από τους καλύτερους χαμηλούς κατασκευαστές ιματισμού MOQ. Εάν θέλετε στον αρχικό μικρό ιματισμό ποσότητας pls μας ελάτε σε επαφή με! Η ελπίδα μπορεί να λειτουργήσει με σας!

 

 

Ιστορία

Είμαστε μικρός κατασκευαστής ιματισμού ποσότητας σε Guangzhou 5 έτη. Μετρημένοι μεταξύ των γνωστών μικρών κατασκευαστών ιματισμού batch στην Κίνα, προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η τελειότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας έχει διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση του ονόματός μας στον κατάλογο top-notch εταιριών. Δεχόμαστε τα μικρά προϊόντα ποσότητας, δηλ., 30 κομμάτια ανά ύφος. Επιπλέον, έχουμε μια ομάδα των ειδικευμένων σχεδιαστών που είναι καλά-στιχουργημένοι με τις απαιτήσεις αναπτυσσόμενης αγοράς. Κατά συνέπεια, η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να ικανοποιήσει τα επερχόμενα αιτήματα των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε επίσης να χτίσετε μια καλή σχέση με μας και να εξασφαλίσετε μια ομαλή παραγωγή δεδομένου ότι είμαστε πάντα έτοιμοι για τους πελάτες μας να αποκριθούμε και να λύσουμε τις ερωτήσεις τους.

Υπηρεσία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ-BEIANJI

ΘΕΡΑΠΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΈΝΑΝ ΦΙΛΟ

 

Ο πολιτισμός επιχείρησής μας, ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ, είναι το πνεύμα να προσπαθήσει να προσφερθούν σκληρά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι σημαντικές υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας. Έχουμε εργαστεί πάντα για να καλλιεργήσουμε τη χειροτεχνία, που ενθαρρύνει τους κατασκευαστές μας για να απολαύσουμε την πορεία της μόνος-πραγματοποίησης. Κάθε κατασκευαστής στην ένωσή μας εστιάζει σε όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων και βελτιώνει την ποιότητα στο καλύτερο. Εάν τα προϊόντα απαιτούν τις ειδικές τεχνικές, υποσχόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον καταλληλότερο προηγμένο εξοπλισμό για να παραγάγουμε τα ενδύματα για τους πελάτες μας. Κάθε στάδιο της παραγωγής ελέγχεται προσεκτικά για να μην σιγουρευτεί κανένα λάθος όταν παίρνουν οι πελάτες τα προϊόντα τους. Από τη μικρή αρχή ελάτε μεγάλα πράγματα. Ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί ρεαλιστικά ένας στόχος είναι να γίνει ένα πράγμα πραγματικά καλά. Αυτός είναι αυτό που Beianji θεωρεί έντονα:

 

Η ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ

 

Η ικανοποίηση πελατών είναι η αναζήτησή μας: Η χειροτεχνία στοχεύει επίσης να διαμορφώσει ένα σύστημα των κοινών αξιών στον πολιτισμό και σκεπτόμενος μεταξύ των ηγετών και του προσωπικού, για να καλλιεργήσει την εσωτερική καινοτομία της ανάπτυξης βιομηχανίας. Προσωπικό στην εργασία κατασκευαστών για να κερδίσουν τα χρήματα, εντούτοις, δεν λειτουργούν για τα χρήματα. Η εργασία που κάποιος κάνει είναι η αντανάκλαση του τρόπου ζωής του, και η εργασία κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι η ένδειξη της φιλοδοξίας του, όπου το ιδανικό του υπάρχει.

 

ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

 

Το Beianji δίνει μόνο το καλύτερο για τον πελάτη, θα είμαστε πάντα μεταφορά η χειροτεχνία με τους κατασκευαστές μας μαζί, που ενθαρρύνουν τις περισσότερους επιχειρήσεις και υπαλλήλους για να δημιουργήσουμε τις διάφορες τιμές για τους πελάτες, που επιτυγχάνουν τη βιώσιμη ανάπτυξη για τις επιχειρήσεις.

Η ομάδα μας

Το Beianji είναι κατασκευαστής ιματισμού που έχει απασχοληθεί από μικρές στις επιχειρήσεις μόδας μεγάλων κλιμάκων σε σε όλο τον κόσμο. Είναι κατασκευαστές ενός αφιερωμένοι ιματισμού για τις μικρές διαταγές που στοχεύει κυρίως στα ξεκινήματα. Σαν κορυφαίους μικρούς κατασκευαστές ιματισμού ποσότητας, το εργοστάσιό μας εξετάζει ποικίλο ιματισμό όπως το φόρεμα των γυναικών, τα πουκάμισα, τα τζιν, τα σακάκια, hoodies, την μπλούζα, τα εσώρουχα κ.λπ. Από την πεδιάδα που ελέγχει, και από περιστασιακό σε επίσημο, κατασκευάζουμε ένα ευρύ φάσμα των ενδυμάτων για τους πελάτες μας. Έχουμε ένα πάθος για την εργασία μας και ζούμε για να αναπτύξουμε τις νέες δυνατότητες της μόδας για τα εμπορικά σήματα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν το ύφασμα/την υλική πρόσβαση, σχέδιο κάνοντας, δειγματοληψία, ταξινομώντας τη βαθμολόγηση και την κατασκευή σε μαζική και μικρή ποσότητα μαζί με τη ναυτιλία, κ.λπ. Συντηρούμε ως κατασκευαστής ιματισμού συνήθειας και μπορούμε να κάνουμε την επεξεργασία των νέων σχεδίων, των σχεδίων, και των υλικών ενδυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρέπει να μας δώσετε ένα σχέδιο, και θα φροντίσουμε άλλα πράγματα. Έτσι, εάν θέλετε να προσελκύσετε τους πελάτες με τα συναρπαστικά σχέδια στο κατάστημά σας, κατόπιν ο κατασκευαστής ιματισμού συνήθειάς μας μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας και να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας.

 

Τον του οποίου τύπο μοντέρνου ιματισμού χρειάζεστε, μπορείτε να το διατάξετε εδώ! Εάν σκέφτεστε τη διαταγή μιας μικρής ποσότητας προσαρμοσμένου ιματισμού, κατόπιν είμαστε ένας από τους καλύτερους χαμηλούς κατασκευαστές ιματισμού MOQ. Εάν θέλετε στον αρχικό μικρό ιματισμό ποσότητας pls μας ελάτε σε επαφή με! Η ελπίδα μπορεί να λειτουργήσει με σας!

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα